Taxisoftware Vlaanderen

  • Digitale Rittenstaat Vlaanderen

    Innovatieve tabletsoftware voor alle vormen van personenvervoer

  • Digitale Rittenstaat - Slide 2
  • Digitale Rittenstaat - Slide 3

    Alle ritinformatie verzameld in één handig portaal

 

Digitale Rittenstaat

Neone België levert haar producten en diensten aan alle Vlaamse taxiondernemers, waarbij het voldoen aan de nieuwe taxiwetgeving centraal staat. Daarnaast zijn de oplossingen voor in het voertuig en op de centrale gebruiksvriendelijk en betaalbaar. De Digitale Rittenstaat Vlaanderen beantwoordt aan de door de overheid gestelde online data-registratieverplichting (Chiron).

 

De Digitale Rittenstaat wordt ondersteund door ons Europese datanetwerk (Vodafone/Ziggo) waarvan ook de provider Proximus deel uitmaakt. De Digitale Rittenstaat van Neone is geschikt voor alle soorten taxivervoer, waaronder standplaatstaxi en straattaxi.

neone digitale rittenstaat 1170x495

 

Tabletsoftware

Voor het afrekenen van de ritprijzen is een overzichtelijk afrekenmenu aanwezig. Er kan gekozen worden voor contant, op rekening, PIN of credit card. Voor bank- en credit cardbetalingen is de betaalsoftware van SumUp geïntegreerd in de Mobitab software. De ritprijzen en wijze van betaling zijn allemaal terug te vinden in het Ondernemersportaal, in de vorm van overzichtelijke rapportages.

 

Het ritbewijs wordt standaard per e-mail naar de passagier verzonden,
maar kan ook in het voertuig worden geprint. Voor deze optie heeft Neone een printer met Bluetooth-koppeling beschikbaar. Voor een volledig overzicht van de beschikbare functionaliteit, klik op onderstaande button.

 

Ondernemersportaal Vlaanderen

 

Ondernemersportaal

Ons Ondernemersportaal is ideaal voor zelfstandige chauffeurs maar ook voor grote(re) bedrijven die chauffeurs in dienst hebben. Met 4 eenvoudige hoofdfuncties (Chauffeur, Voertuig, Planning, Historie) kunt u alle geplande en gereden ritten inzien, met bijbehorende detailinformatie. Ook de koppeling met Chiron is hier ondergebracht. U kunt hier snel en geautomatiseerd uw Chiron Acceptatietest uitvoeren en bij goedkeuring uw aansluiting op de Chiron Productieomgeving realiseren. Ook kunt u via dit portaal reeds eerder geboekte ritten aan chauffeurs toewijzen, uw Mobitab-licentie overzetten op een ander (tijdelijk) kenteken, chauffeurs invoeren etcetera.

 

Via het Ondernemersportaal zijn de volgende rapportages (in PDF en CSV) beschikbaar:

 

Rapportage Dienstenoverzicht
Dit zeer complete rapport omvat alle relevante informatie inzake arbeids- en rusttijden, gereden kilometers per dienst, gebruikt voertuig en de (totaal)omzet inclusief de betaalwijze (contant, op rekening, met bankkaart of met credit card).

 

Software voor op de centrale
Grotere ondernemingen kunnen, in plaats van het Ondernemersportaal, ook kiezen voor onze ritplanningssoftware Tamis. Hierdoor komt er nog meer functionaliteit beschikbaar (meerdere vervoersvormen, wagenparkmodule, facturatie, budgetcontrole, belservice, etc) om bepaalde contracten met bijvoorbeeld verzekeraars in te vullen qua uitvoering en verantwoording. Tamis behoort in Nederland tot de meest gebruikte softwarepakketten.